Tandvård

Tandvård

Vi erbjuder allmäntandvård för vuxna och barn. Våra behandlingar utgår från bettets utveckling och funktion. För att säkerställa goda behandlingsresultat arbetar vi enligt den metod som utvecklats vid Dawson Academy. Vi kan också erbjuda tandreglering enligt Inman AlignerSix Month Smiles och Invisalign. Vi har tecknat avtal med Jämtlands läns landsting för att kunna arbeta med barntandvård. Utöver detta går vi regelbundet utbildningar och kurser som erbjuds av bl a AACDSACD. Våra tandhygienister och tandsköterskor deltar regelbundet i utbildningar på Tandhygienistdagarna och Tandsköterskedagarna. Alla olika utbildningar följs upp vid dagliga personalmöten eller veckomöten. Vi har tecknade kollektivavtal mellan arbetsgivare och fackförbund.

Tandvård

Regelbundna undersökningar med individuell riskbedömning för olika sjukdomar är viktigt för att vi ska förebygga och behandla på bästa sätt.

Akut tandvård dygnet runt

Vi planerar våra arbetsdagar så att våra kunder ska ha möjlighet till akut behandling direkt om olyckan är framme. Nya kunder erbjuds akuttid i mån av plats.

Barntandvård

Barn har gratis tandvård hos oss till och med det år dom fyller 23. Vi undersöker barnens tänder varje år och om det behövs får dom komma oftare.

Estetik-Kosmetik

Vi har stor erfarenhet av tandblekning och alla andra metoder för kosmetiska korrigeringar. Ge dig själv ett leende du trivs med!
Scroll top