Tandställning för vuxna

Emma beskriver att hon inte trivdes med sitt leende och varit rädd för att skratta och le. Så hon bestämde sig för att göra något åt saken och kom till oss för att bli tandreglerad. Här ser du Emma innan behandlingen.

Resultat

6 månader senare beskriver Emma att hon kan vara sig själv fullt ut, skratta och le utan att hålla tillbaka sin personlighet.

Tandställning för vuxna

Pernilla kom till oss med ett önskemål om att förbättra sitt leende. Vi föreslog en tandställning där utrymmet för att räta upp tänderna skapades med en lätt slipning mellan tänderna.

Resultat

Efter 6 månader och en tandblekning är Pernilla nöjd och glad över sitt leende!

Hur ser det ut med en porslinsfasad?

Anna vantrivdes med sin sneda framtand, hon tyckte inte om att le på foton och försökte ofta dölja sina tänder. Efter att ha diskuterat vilka alternativ som fanns valde Anna en porslinsfasad.

Resultat

För att få harmoni mellan alla tänder och en fin anslutning mot tandköttet måste man arbeta med flera tänder i detta fall, efter analys gjorde vi en porslinsfasad och en liten korrigering på granntanden med composit från Cosmedent. Anna blev mycket nöjd!

Plastlagning i framtand

Den här tjejen hade slagit av en bit av sin fina framtand. Det kändes vasst och såg trist ut.

Resultat

Framtanden ställdes i ordning med hjälp av en plastlagning som är uppbyggd i flera olika färgskikt. Nu är det omöjligt att se var lagningen sitter och tanden är som ny igen!
Scroll top